Πολιτική Απορρήτου

Home-Start Ελλάς

Η Home-Start Ελλάς έχει υιοθετήσει την ακόλουθη Πολιτική Απορρήτου ως μέρος της δέσμευσής μας να προστατεύσουμε τυχόν προσωπικά στοιχεία που μπορείτε να μας παρέχετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο.

 

Οποιαδήποτε αλλαγή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου θα δημοσιευθεί σε αυτόν τον ιστότοπο και θα τεθεί σε ισχύ 5 ημέρες μετά την ανάρτηση.

 

H ιστοσελίδα www.homestart.org.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία της, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.homestart.org.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για χρήση από  τη  Home-Start Ελλάς. Θα χρησιμοποιηθούν   για τις αντίστοιχες υπηρεσίες  που παρέχονται (π.χ. αποστολή newsletter) και για την εξυπηρέτηση των σκοπών της οργάνωσης (π.χ. για την αξιολόγηση της λειτουργίας  αυτού του ιστοτόπου και των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτού).

Εκτός από τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών όπως περιγράφεται παραπάνω, ενδέχεται επίσης να συγκεντρώσουμε ανώνυμες πληροφορίες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμάς ή να μοιραστούν με τρίτους. Αυτές είναι πληροφορίες που δεν σας προσδιορίζουν, αλλά που μπορεί να είναι χρήσιμες για σκοπούς μάρκετινγκ ή για τη βελτίωση αυτού του ιστότοπου ή των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτού. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή επιθυμείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες, παρακαλώ στείλτε e-mail hellas@homestart.org.gr

 

Τα προσωπικά δεδομένα που μας εμπιστεύεστε, δε διατίθενται σε τρίτους και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν.2819/2000 καθώς και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Με την άδειά σας, θα μοιραζόμαστε μόνο τις προσωπικές σας πληροφορίες με προσεκτικά επιλεγμένα και αξιόπιστα τρίτα μέρη. Θα ακολουθήσουμε τις σχετικές νομικές απαιτήσεις και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις εύλογες προφυλάξεις για να διασφαλίσουμε ότι μόνο τα υπεύθυνα τρίτα μέρη θα δουν τις προσωπικές πληροφορίες. Ωστόσο, δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας ή οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη τρίτων που λαμβάνουν τις προσωπικές πληροφορίες. Οι προσωπικές πληροφορίες, τις οποίες επιλέγετε να παρέχετε σε άλλους ιστότοπους, υπόκεινται στις πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων.

Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας σήμερα!

HomeStartEllas.png

ΗΟΜΕ- START ΕΛΛΑΣ

Ηρώων Πολυτεχνείου 19 (6ος όροφ.)

185 31 Πειραιάς 

213 0357998,  6944208816

hellas@homestart.org.gr

www.homestart.org.gr

HOME-START ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηρώων Πολυτεχνείου 19 (6ος όροφ.)

185 31 Πειραιάς 

213 0357998,  6944208816

piraeus@homestart.org.gr

ΗΟΜΕ-START ΑΘΗΝΑΣ

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ - ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ρεθύμνου 10

10682 Εξάρχεια
T: 210 8838512
Φαξ. 210 8838519

homestart@paidi-kosmos.gr 

HomeStartEllas.png