top of page
Αναζήτηση
  • ehatzivarnava

Τα Χριστουγεννιάτικα Αστέρια....έρχονται!

Η Home-Start Ελλάς σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, οργανώνουν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή, τα Χριστουγεννιάτικα Αστέρια, για μικρούς και μεγάλους και καλούν τα παιδιά πέντε χρόνων και άνω, με τους συνοδούς τους, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29, να διασκεδάσουν μαζί μας και να μπούμε με χαρά και αγάπη στο Πνεύμα των Χριστουγέννων και της κοινωνικής προσφοράς.


Με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών μας, όλοι μαζί θα στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Home-Start, θα ζωγραφίσουμε, θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και βέβαια από μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του. Με την ευκαιρία θέλουμε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, το Home Start και τους ανθρώπους του, και να σας πούμε και λίγα λόγια για το έργο που κάνουμε με τις οικογένειες του Πειραιά.


Πρόγραμμα εκδήλωσης:

11:00 - 11.30 : «Ας γνωριστούμε παιδιά!» Καλωσόρισμα και γνωριμία με τα παιδιά 11:30 -12:00 : «Φτιάχνουμε, ζωγραφίζουμε, διασκεδάζουμε». Τα παιδιά ζωγραφίζουν και φτιάχνουν κατασκευές, κάρτες, στολίδια για το δέντρο και δώρα 12:00 - 12:30 : Στολίζουμε το δέντρο του Home-Start με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα φτιάξουν τα παιδιά 12:30 - 13:00 : « Δυο καλά λόγια αληθινά» Μία χριστουγεννιάτικη ιστορία με προβολή βίντεο 13:00 - 13:20 : «Γεμίζουμε τον σάκο του άι Βασίλη με συναισθήματα» Θεατρικό παιχνίδι 13:20 - 13 :40 : Τα παιδιά διασκεδάζουν με ζωγραφιές προσώπου (face painting) 13:40 - 14:00 : «Ο άι Βασίλης μοιράζει δώρα!» Ώρα για μουσική και δώρα.


Σας περιμένουμε με πολύ χαρά!


Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά για τον καλύτερο προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της εκδήλωσης θα θέλαμε να γνωρίζουμε πόσα περίπου παιδιά (και ενήλικες) θα συμμετέχουν. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή καλώντας μας στο 6944208816 ή μέσω email στο hellas@homestart.org.gr


30 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page