top of page
Αναζήτηση
  • ehatzivarnava

Νέες εθελόντριες κοντά στο Home-Start


Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση στην πρόσκληση για παροχή εθελοντικού έργου στη Home-Start Ελλάς και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από άξιους επιστήμονες του χώρου, επιλέξαμε -με δυσκολία

- ένα μικρό αριθμό ενδιαφερομένων που κρίναμε ότι οι δεξιότητες και η εμπειρία τους ταίριαζαν περισσότερο με τις απαιτήσεις των διαφόρων πλευρών του έργου μας.

Οι νέοι εθελοντές -ή για να είμαστε πιο ακριβείς, οι νέες εθελόντριες- ήδη εκπαιδεύονται και παρέχουν παράλληλα εθελοντικό έργο και παρόλο που ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει, επιβεβαιώνουμε ότι όχι μόνο διαθέτουν δεξιότητες αλλά προπαντός ενδιαφέρον και διάθεση να προσφέρουν.

Σας ευχαριστούμε Κασσιανή, Κατερίνα, Αντριάνα, Πάολα και Ειρήνη- Ελένη! Ελπίζουμε η συνεργασία σας με την οργάνωση μας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να προσθέσετε στη φαρέτρα σας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Από τη πλευρά μας, είμαστε σίγουροι ότι με τη φρεσκάδα, το κέφι και τις γνώσεις σας καθώς και τις νέες οπτικές που πιστεύουμε θα φέρετε, θα μάθουμε επίσης πολλά από εσάς.

9 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page