top of page
Αναζήτηση
  • ehatzivarnava

Και όμως υπάρχει κοινωνική ευαισθησία

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Home-Start Ελλάς πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Περαστικοί και φίλοι/ες επισκέφτηκαν τους μπάγκους μας για να αγοράσουν τα χειροποίητα σπιτικά μας προϊόντα μας, φτιαγμένα με αγάπη από τους εθελοντές μας, τα αρωματικά σαπουνάκια και αρώματα, τα γούρια και τα δώρα με το λογότυπο του Home-Start (μπλουζάκια, πάνινες τσάντες, κούπες, μάσκες) και πολλά άλλα. Ιδιαίτερη επιτυχία είχε το "παζαράκι" μας από μεταχειρισμένα είδη. Επίσης για τους μικρούς/ές φίλους και φίλες μας, η ηθοποιός Εύη Βάρσου διάβασε παιδικά παραμύθια ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρο τραβώντας ένα λαχνό από το κουτί λαχνών που ήταν διαθέσιμο.

Μας συγκίνησε η ευαισθησία κάποιων καταστημαρχών που πρόσφεραν είδη από το κατάστημα τους για τα παιδιά και τις οικογένειες, αλλά και απλών ανθρώπων που αφού επισκέφτηκαν το μπαζάρ επέστρεψαν φέροντας καινούρια παιδικά παιχνίδια. Τους ευχαριστούμε όλους και όλες, όπως και κάθε υποστηρικτή της προσπάθειας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο Διαχείρισης του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού για τη φιλοξενία. Τέλος, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην υπέροχη ομάδα των εθελοντών που δούλεψαν με κέφι για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.


6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page