top of page
Αναζήτηση
  • ehatzivarnava

Δύο μαχητές της ζωής τρέχουν στο Μαραθώνιο της Αθήνας για τo Home-Start



O Νίκος δεν βλέπει και είναι 70 χρόνων, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να τρέχει (έχει συμμετάσχει σε 40 Μαραθώνιους) γιατί έχει δύναμη και γιατί έχει δίπλα του τη Γεωργία. Οι δύο τους ενώνονται με ένα "νήμα φιλίας, υποστήριξης και αγάπης" και τρέχουν δεμένοι εδώ και τέσσερα χρόνια σε πολλαπλές αθλητικές εκδηλώσεις.


Λέει ο Νίκος: «Οι καλύτεροι άνθρωποι που γνώρισα είναι αυτοί που με βοηθούν. Το σχοινάκι είναι η γέφυρα επικοινωνίας που κρατάμε με τον έξω κόσμο, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε το παραμικρό. Είμαστε ένα με το συνοδό μας όταν τρέχουμε εμείς που έχουμε πρόβλημα όρασης»


Στο φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας θα τρέξουν στις 13 Νοεμβρίου και θα προσθέσουν στο νήμα που τους ενώνει τη Home-Start Ελλάς για την οποία ευελπιστούν να συγκεντρώσουν 1000 ευρώ. Η οργάνωση υποστηρίζει οικογένειες με μικρά παιδιά με εκπαιδευμένους εθελοντές και εθελόντριες που μοιράζονται την γονεϊκή τους εμπειρία και κτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με οικογένειες που σε κάποια φάση της ζωής τους νιώθουν την ανάγκη ενός συμπαραστάτη, ενός φίλου Home-Start www.homestart.org.gr


Λέει η Γεωργία, μητέρα τριών παιδιών τα οποία μεγάλωσε μόνη της: «Ξέρω τι σημαίνει σε μοναχικούς ανθρώπους και ανθρώπους με προβλήματα να μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει και να σου δώσει χαμόγελο σε αυτό που εσύ υποστηρίζεις και αγαπάς. Η Home-Start Ελλάς βοηθά οικογένειες με μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη από ένα φίλο να τις υποστηρίξει. Υποστηρίξτε μας και εσείς μέχρι να μαζευτεί ένα ποσό των 1000 ευρώ για τις ανάγκες αυτών των παιδιών»


Η Home-Start Ελλάς καλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές της και όλους τους ευαίσθητους πολίτες να γίνουν μέρος της προσπάθειας των αθλητών να φτάσουν στο στόχο τους! Να μεγαλώσουν το νήμα της φιλίας και αγάπης που δένει τους δύο αθλητές! Να ενισχύσουν την υπέροχη αυτή υπερπροσπάθεια!


Για οικονομικές συνεισφορές: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/67va9aqkk5


Πληροφορίες:

Θεανώ Μανουδάκη 6976408205

Εύη Χατζηβαρνάβα 6944691355

117 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page