top of page
Αναζήτηση
  • ehatzivarnava

Διεθνές Συνέδριο Home-Start Worldwide



H Home-Start Worldwide οργανώνει το διεθνές συνέδριο της στο Τόκυο σε στενή συνεργασία με τη Home-Start Ιαπωνίας.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα μεταξύ 7-10 Νοεμβρίου 2017 με κεντρικό θέμα ¨Επενδύοντας στα παιδιά”. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στο πώς βοηθάμε τους γονείς να διασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους.

Το πρόγραμμα συνδυάζει συζητήσεις στην ολομέλεια και σε ομάδες εργασίας με εισηγήσεις για νέες μεθόδους ως προς τη μάθηση στην πρώιμη ηλικία, την διασφάλιση όρων υγιούς ψυχοσωματικής ανάπτυξης και το παιγνίδι και το πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες στις νέες ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους. Οι συμμετέχοντες θα ανταλλάξουν επίσης τις εμπειρίες τους όσον αφορά τις στρατηγικές άντλησης πόρων, το πώς μπορείς να βελτιώσεις το προφίλ της οργάνωσης σου και να την κάνεις πιο δυνατή και το πώς δημιουργείς αποτελεσματικές συνεργασίες. Ακόμα, θα συζητηθούν εκτενώς θέματα εκπαίδευσης των εθελοντών και των συντονιστών τους, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης θέματα υποστήριξης οικογενειών προσφύγων και μεταναστών, θέματα περιγεννητικής φροντίδας, θέματα πρόληψης της καθυστέρησης στην ανάπτυξη των παιδιών και πολλά άλλα. Επίσης θα οργανωθούν επισκέψεις σε τοπικά προγράμματα Home-Start.

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει ένα Συμπόσιο ανοικτό στο κοινό στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν 250-300 άτομα και ένα διήμερο συνέδριο με εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τους ανθρώπους του Home-Start από όλο τον κόσμο. Αναμένεται να συμμετάσχουν 50 άτομα Home-Start από τις διάφορες χώρες. Από την Ελλάδα θα συμμετέχουν δύο άτομα από τη Home-Start Ελλάς.

7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page