top of page
Αναζήτηση
  • ehatzivarnava

Για γονείς, μελλοντικούς γονείς και άλλους-ες ενδιαφερόμενους-ες

H Home-Start Ελλάς, με τη συνεργασία δύο καταξιωμένων επιστημονισσών, οργανώνει δύο κύκλους εκπαίδευσης σε θέματα που απασχολούν τους γονείς και μελλοντικούς γονείς αλλά και ενδιαφερόμενους-ες από άλλες κατηγορίες πληθυσμού (άλλους-ες φροντιστές- τριες παιδιών, φοιτητές-τριες, εργαζόμενους-ες σε δομές φροντίδας, επαγγελματίες κ.ά.)


Ο πρώτος κύκλος με θέμα "Από τη γέννηση μέχρι τα 5 χρόνια ζωής" οργανώνεται από την παιδίατρο και κοινωνική ιατρό, Δρ. Στέλλα Τσίτουρα και θα λάβει χώρα από τις 10 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου στις 18.00 (6 συναντήσεις, 1 φορά την εβδομάδα, μιάμιση ώρα κάθε φορά). Θα γίνει διά ζώσης σε χώρο που θα διευκρινιστεί στην περιοχή των Αμπελοκήπων.


Ο δεύτερος κύκλος με θέμα "Γονείς και παιδιά αντιμέτωποι με προκλήσεις" οργανώνεται από την ομ. καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, Δρ. Αναστασία Τσαμπαρλή, και αποτελείται από δύο εκπαιδευτικές διαδικτυακές συναντήσεις που θα λάβουν χώρα στις 19 Νοεμβρίου και στις στις 10 Δεκεμβρίου στις 17.00 (μιάμιση ώρα κάθε φορά).


Διαβάστε περισσότερα για τους δύο κύκλους σεμιναρίων και για τις δύο εισηγήτριες και κάντε έγκαιρα αίτηση συμμετοχής (μέχρι τις 4.11.22 για το πρώτο και μέχρι 13.11.22 για το δεύτερο).



Σεμινάρια Τσίτουρα
.pdf
Download PDF • 187KB

Σεμινάρια Τσαμπαρλή
.pdf
Download PDF • 194KB







31 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page