top of page
Αναζήτηση
  • ehatzivarnava

To Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της Home-Start Ελλάς

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Home-Start Ελλάς θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού, Περικλέους 56, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, 10.00-18.00. Η λίστα των προϊόντων περιλαμβάνει: σπιτικές λιχουδιές (μαρμελάδες, λικέρ, μπισκότα, μελομακάρονα, σοκολατάκια, κέικ και άλλα), αρωματικά σαπουνάκια και αρώματα, γούρια φτιαγμένα από τους εθελοντές μας, δώρα με το λογότυπο του Home-Start (μπλουζάκια, πάνινες τσάντες, κούπες, ακόμα και μάσκες) και πολλά άλλα. Θα οργανώσουμε ακόμα ένα "παζαράκι" από μεταχειρισμένα είδη.

Επίσης για για τους μικρούς φίλους μας, η ηθοποιός Εύη Βάρσου, με την απαράμιλλη ικανότητα της να μιμείται και να μεταπηδά με ευχέρεια από φωνή σε φωνή, θα διαβάσει παιδικά παραμύθια στις 11 και στις 12 το πρωί. Τέλος, πάλι για παιδιά, θα έχουμε κουτί με λαχνούς με δώρα.

Συμμετέχοντας στο μπαζάρ ενισχύουμε το σκοπό της Home-Start Ελλάς που δεν είναι άλλος από τη συμπαράσταση σε οικογένειες με μικρά παιδιά που σε κάποια φάση της ζωής τους έρχονται αντιμέτωπες με διάφορες δυσκολίες.


4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page