top of page
Αναζήτηση
  • ehatzivarnava

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διεθνές συνέδριο της Home-Start Worldwide στο Όσλο


Το διεθνές συνέδριο της Home-Start Worldwide με θέμα “Η Διατήρηση Υπηρεσιών Υψηλής Ποιότητας σε Δύσκολους Καιρούς» ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Όσλο της Νορβηγίας μεταξύ 23 και 27 Σεπτεμβρίου 2014. Συνολικά, 44 άτομα συμμετείχαν στο συνέδριο από τα οποία 28 προέρχονταν από 21 χώρες Home-Start, 9 ήταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Home-Start Worldwide, 5 ήταν εμπειρογνώμονες και ερευνητές και 2 ήταν προσκεκλημένοι επισκέπτες, η μία εκ των οποίων ήταν η ιδρύτρια του Home-Start κα Margaret Harrison.


Το πρόγραμμα του συνεδρίου ήταν ένα μίγμα ολομελών συνεδριάσεων, ομάδων εργασίας, εργαστηρίων και ομάδων συζήτησης γύρω από θέματα όπως η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, ο ρόλος του πατέρα/άνδρα στο έργο του Home-Start, η παρακολούθηση και αξιολόγηση του έργου και η άντληση πόρων. Αρκετός χώρος επίσης δόθηκε στο πρόγραμμα στην ανταλλαγή εμπειριών για καλές πρακτικές και θέματα που απασχολούν τα Home-Start διεθνώς.

Η αξιολόγηση του συνεδρίου από τους συμμετέχοντες έδειξε υψηλό βαθμό ικανοποίησης σε όλους του τομείς του (πρόγραμμα εργασίας, ομιλητές, κοινωνικό πρόγραμμα, ξενοδοχείο, τοποθεσία, υλικό, οργάνωση κλπ). Ιδιαιτέρως οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στο Home-Start Νορβηγίας για το εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας που παρείχαν σε όλους.



Από τη χώρα μας συμμετείχαν η υπεύθυνη του Home-Start Αθήνας κα Σ. Σκαρμούτσου και το μέλος του ΔΣ της Home-Start Ελλάς κος Ι. Τριανταφύλλου. Η κα Χατζηβαρνάβα, συμμετείχε επίσης στο συνέδριο με το ρόλο της Προέδρου της Home-Start Worldwide.

“Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική ατμόσφαιρα και τη φροντίδα…Γενικά όλα ήταν πολύ υψηλής ποιότητας, τέλεια οργανωμένα” (εκπρόσωπος χώρας)

“Ένα υπέροχο συνέδριο, για το οποίο σας ευχαριστώ. Καθώς ήταν το πρώτο συνέδριο στο οποίο συμμετείχα, δεν ήξερα τι να περιμένω. Βρήκα την οργάνωση του συνεδρίου εξαιρετική, τους ομιλητές πολύ καλούς και έμαθα πολλά για το Home-Start ως οργάνωση” (εκπρόσωπος χώρας)

“Τι αξιόλογα άτομα εμπλέκονται στην υποστήριξη οικογενειών μέσω του Home-Start διεθνώς! Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη από την ευγένεια, τη γενναιοδωρία, τις ιδέες και τα πρακτικά παραδείγματα που συζητήθηκαν μεταξύ των συμμετεχόντων. Η ενέργεια, η δημιουργικότητα και η υποστήριξη που παρείχαν ο ένας στον άλλο ήταν ιδιαιτέρως εμφανή. Πραγματικά, αυτό το συνέδριο ήταν για μένα ένας θρίαμβος” (Margaret Harrison, ιδρύτρια Home-Start)

5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page